Şehit Hakan Şahbaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Milli Eğitimin Temel amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Meslek sahibi daima daha ileri hedefleyen bilgili ve kültürlü gençler yetiştirmek.

Misyon: Milli eğitim Bakanlığı Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı olarak Lise seviyesinde eğitim ve öğretim yapan bir orta öğretim kurumudur. Okutulan yabancı dil İngilizcedir.

Başarılar: Her Yıl Üniversiyete %42 oranında öğrenci yerleştirme başarısına sahibiz. OSMAN BAŞ 2006 Yılında Romanya´da yapılan gençler kros şampiyonasında 6000 metrede balkan ikincisi olmuştur. 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı TKY il ikinciliği başarısını elde ettik.

Saatler: 08:20 16:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: MATH-ICT Europe KA219 ve EN ISO 9606-1 göre çelik kaynağı uygulamaları Erasmus KA1 2 Adet avrupa birliği proje sahibiyiz.

WEB - https://yildizelimtal.meb.k12.tr

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. NAZMİ YARAŞ CAD. NO 31/3

Revir:1
Öğretim Şekli :Taşımalı-Pansiyon ve Gündüzlü öğrenci olmak üzere tam gün eğitim öğretim devam etmektedir.

Yerleşim Yeri - Yıldızeli..

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. NAZMİ YARAŞ CAD. NO 31/3

Ulaşım Kara Yolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi 48 km uzaklığında bulunmaktadır.İl ve ilçe arasında ulaşımı sağlayan her yarım saatte bir dolmuş hattı mevcuttur.